De coach

Door eigen ervaring wijzer geworden

Ik bekijk het vanuit verschillende invalshoeken

Mijn verhaal is dat ik ooit werkzaam ben geweest als art director in een eigen reclamebureau met lange werkdagen en harde deadlines. Dienstverlenend en niet bezig met het stellen van mijn grenzen. Als iedereen maar tevreden was. 

Te lang gewacht

Erik HenstraHet keerpunt voor mijzelf was een burn-out. Niet echt handig om daarop te wachten en dan pas om hulp gaan vragen. Maar deze heftige ervaring heeft mij wel laten inzien dat doormodderen en stug doorgaan op de manier zoals je gewend bent niet echt de juiste is. Wacht niet, net als ik, tot ook jij opgebrand bent. Zet je trots en ego opzij en maak GRATIS kennis met mij zodat je kan beoordelen of ik de juiste coach voor jou ben.

Weer het heft in eigen hand nemen

Nu kun je het nog niet zien en geloven, maar het maakt je sterker, zelfverzekerder en zelfbewuster. Je ontdekt weer wie je daadwerkelijk bent en waar je voor staat. Maar voordat je zover bent moet je bereid zijn om te leren aan jezelf te werken en keuzes te maken. Daarbij kan ik je absoluut helpen. Je moet het wel zelf willen doen en de wil hebben om patronen te veranderen.

Laat lijden weer leiden worden.

Zelf uitvogelen hoe je weer grip krijgt op je leven en weten wat je wilt en ook hoe je dat moet gaan doen is onnodig ingewikkeld en vooral erg zwaar als je dat in je uppie wilt doen. Dat leed wil ik jou besparen door je als life coach mijn kennis, inzicht en (levens)ervaring ter beschikking te stellen. Inmiddels combineer ik vele inzichten en technieken die jou die handvatten aangeven die jij nodig hebt.

NEEM DIE EERSTE STAP!